Despre noi

Vă invităm să vizitați magazinul nostru. Vă veți bucura de produse unicat. Obiectele din sticlă au forme și dimensiuni diferite, cu design modern sau clasic, sunt pictate manual într-o gama variată de culori și sunt originale în execuție. De asemenea, produsele pot fi personalizare la cerere.

CUI NE ADRESAM

Produsele noastre se adresează tuturor, de la persoane fizice până la societăților comerciale, instituții și organizatori de evenimente speciale.

Decorațiunile noastre sunt apreciate de oricine, indiferent de vârstă, de la cei mai mici până la vârstnici.

Ele sunt achiziționate pentru propria locuință, pentru a fi date ca și cadou de suflet persoanelor dragi, pentru a rămâne în amintirea clienților Dumneavoastră sau pentru a fi comercializate mai departe. Sunt decorative și au utilitate practică.

PERSONALIZAREA PRODUSELOR

La cerere, produsele se pot personaliza cu numele persoanei sau firmei, data unui eveniment important din viața fiecăruia, un mesaj de impact, amuzant sau emoționant, urări, portret, embleme, sigle sau logo-urile instituției.

An de an, oferim clienților noștri produse specifice pentru:

·       zile onomastice, zile de naștere și aniversări,

·       cununile civile, nunți și botezuri,

·       sărbători de Crăciun, Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților, 1 Martie, 8 Martie, Paște, Ziua Copilului,

·       serbări, festivaluri, festivități, petreceri, ceremonii,

·       inaugurări, lansări, etc.

Ideile pot fi din partea clienților noștri sau ni se pot veni din partea noastră.

TEHNICI SI MATERIALE

Decorarea se face manual sau folosind dispozitive de decorat 3D. Produsele obținute astfel sunt arse într-un cuptor special la diferite temperaturi. În producție folosim și tehnica sablării și a tratării chimice. Materiile prime utilizate sunt vopsele și lacuri speciale, de calitate superioară, importate din Italia, Franța și Germania.

DE CE SA NE ALEGETI

Varietatea produselor, unicitatea și calitatea lor recomanda ARTSTIP ca furnizor de încredere.

In același timp, ne remarcam prin flexibilitatea serviciului.

Ne-am impus să jucăm un rol important pe piața decorațiunilor din Romania și am realizat mii de produse inovatoare care au ajuns la inima clienților noștri.