Despre noi

SC ARTSTIP SRL si-a impus sa joace un rol important pe piata decoratiunilor din Romania,producand obiecte din sticla de forme si dimensiuni diferite,pictate manual,unice si originale in executie.Firma noastra realizeaza peste 1000 produse intr-o paleta diversa de culori.

TEHNICI SI MATERIALE

Decorarea se face manual sau folosind dispozitive de decorat 3D.Produsele obtinute astfel,sunt arse intr-un cuptor special la diferite temperaturi.In productie folosim si tehnica sablarii si a tratarii chimice.Materiile prime utilizate,sunt vopsele si lacuri speciale,de calitate superioara,importate din Italia,Franta si Germania.

CUI NE ADRESAM

Produsele noastre se adreseaza tuturor persoanelor,de la cei mai mici pana la varstnici,cat si societatilor comerciale,institutiilor si organizatorilor de evenimente speciale. La cererea acestora,produsele se pot personaliza cu embleme,sigle sau logo-urile institutiei.An de an, oferim clientilor nostri produse specifice, pentru sarbatorile de Craciun sau Paste.Oferta noastra include produse cu tematici diferite pentru diverse festivitati,design interior si exterior,nunti,botez si sarbatori religioase.

DE CE SA NE ALEGETI

ARTSTIP pune la dispozitia clientilor sai o varietate de produse din sticla, pictate manual,de diferite marimi si forme,cu design modern sau clasic. Atat varietatea produselor cat si calitatea lor,recomanda ARTSTIP ca furnizor de incredere .

In acelasi timp ,ne remarcam prin flexibilitate,inovatie,design si calitate.Echipa ARTSTIP va ofera posibilitatea de a alege produse atat pentru ocazii speciale (nunta,botez,Craciun,Paste,ziua indragostitilor,1 Martie,8 Martie,ziua copilului),cat si pentru evenimente speciale(25 ani de casnicie,ziua celei mai bune prietene,etc).Aveti posibilitatea de a solicita personalizarea produselor ( nume,data,dedicatie sau portret ).