Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului www.artstip.com

SC ARTSTIP SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.ARTSTIP.COM : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date, este proprietatea SC ARTSTIP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC ARTSTIP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

SC ARTSTIP SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor SC ARTSTIP SRL, vi se va cere acordul explicit.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Pentru noi este foarte importanta experienta ta pe www.artstip.ro si siguranta datelor tale personale. Ne-am asumat responsabilitatea protejarii datelor tale personale in mod serios, in conformitate cu GDPR, regulamentul 2016/679/UE. Pe aceasta pagina vei gasi detalii despre politica noastra de protectie a datelor, ce date colectam si cum le utilizam.

Ce date personale colectam?

Colectam datele de contact furnizate de tine in formularul de inregistare sau abonare la newsletter. Prin intermediul cookies, colectam date despre comportamentul tau online pe www.artstip.ro, spre exemplu ce pagini ai vizitat, cat a durat vizita sau pe ce pagini ai inceput navigarea

Cum folosim datele tale personale?

Colectam informatii pentru a procesa comenzile tale si pentru a imbunatati experienta ta pe www.artstip.ro. 

In calitate de utilizator (vizitator care se inregistreaza si transmite datele personale prin formularul de inregistrare) sunteti obligat să furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate si emiterea facturii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii comenzii.

Cine are acces la datele tale personale?

Datele tale sunt in siguranta! Le folosim doar in scopurile mentionate mai sus. Lucram cu o serie de parteneri de incredere, pe care i-am imputernicit sa indeplinesca anumite servicii pentru desfasurarea activitatii noastre, spre exemplu: transport comenzi, procesare plati online, trimitere emailuri sau mentenanta website.

Nu vom transmite niciodata datale tale personale altor terti in scopuri de marketing.

Care sunt drepturile tale cu privire la datele personale?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: artstip@yahoo.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va  rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Te asiguram ca respectam drepturile tale cu privire la protectia datelor personale:

  • dreptul sa soliciti o copie a datelor tale personale pe care le detinem
  • dreptul la corectarea sau completarea datelor, daca observi ca sunt eronate sau incomplete
  • dreptul la intreruperea utilizarii datelor tale personale
  • dreptul la transferarea (portarea) datelor tale personale
  • dreptul la stergerea datelor personale

 

Observatie:

*orice persoana  are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Link-uri externe

Pe website-ul www.artstip.com pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC ARTSTIP SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Limitarea raspunderii SC ARTSTIP SRL

Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Toata informatia prezentata pe site-ul www.artstip.com este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale.

Informatiile prezente pe acest site pot contine erori de ordin tehnic sau de tastare, astfel incat SC ARTSTIP SRL nu garanteaza exactitatea informatiilor cuprinse pe site.

SC ARTSTIP SRL nu va fi raspunzatoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei de pe site sau pentru erorile de continut care pot genera orice fel de pierderi.

Informatiile de pe acest site pot fi reproduse in scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fara permisiunea SC ARTSTIP SRL decat cupermisiunea scrisa prealabila.

Dispute si conflicte

Este interzis conform legii incercarile de frauda asupra site-ului www.artstip.com. Orice abuz va fi raportat autoritatilor competente.

In conformitate cu O.G. 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Este necesar ca produsul in cauza sa nu fie folosit si sa se afle in aceiasi stare ca atunci cand a fost primit. Este necesar ca ambalajul si eventualele manuale si documentatii care insotesc produsul sa fie intacte.

SC ARTSTIP SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de conformitate emis pentru acestea.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea ARTSTIP SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Vizitarea sau cumpararea produselor  oferite de acest site presupune citirea si acordul prealabil privind aceste Termene si Conditii.