Termeni și condiții

Termeni și condiții

Vizitarea sau cumpărarea produselor acestui site, implica acceptarea următorilor termeni și condiții. Se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului www.artstip.com

SC ARTSTIP SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Întregul conținut al site-ului www.artstip.com : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi și alte date, este proprietatea SC ARTSTIP SRL si a furnizorilor săi si este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei SC ARTSTIP SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se sancționează conform legilor în vigoare.

Confidențialitate

SC ARTSTIP SRL va administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați realizând aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul telecomunicațiilor.

Dacia sunteți minor și accesați site-ul, o puteți face doar sub supravegherea părintelui dumneavoastră sau a tutorelui legal. Părintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informația personala a copilului sau, de a solicita ștergerea acesteia și poate refuza sau interzice viitoarele prelucrări și folosiri ale informațiilor aparținând minorului.

In cazul în care, la un moment dat, se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră personale în scopul realizării unor campanii prin intermediul partenerilor SC ARTSTIP SRL, vi se va cere acordul explicit.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE


Pentru noi este foarte importanta experiența ta pe www.artstip.comși siguranța datelor tale personale. Ne-am asumat responsabilitatea protejării datelor tale personale în mod serios, în conformitate cu GDPR, regulamentul 2016/679/UE. Pe aceasta pagina vei găsi detalii despre politica noastră de protecție a datelor, ce date colectam și cum le utilizam.

Ce date personale colectam?

Colectam datele de contact furnizate de tine în formularul de înregistrare sau abonare la newsletter. Prin intermediul cookies, colectam date despre comportamentul tău online pe www.artstip.com, spre exemplu ce pagini ai vizitat, cât a durat vizita sau pe ce pagini ai început navigarea

Cum folosim datele tale personale?

Colectam informații pentru a procesa comenzile tale și pentru a îmbunătăți experiența ta pe www.artstip.com

In calitate de utilizator (vizitator care se înregistrează și transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteți obligat să furnizați datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate și emiterea facturii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrării comenzii.

Cine are acces la datele tale personale?

Datele tale sunt în siguranța! Le folosim doar în scopurile menționate mai sus. Lucram cu o serie de parteneri de încredere, pe care i-am împuternicit sa îndeplinesc anumite servicii pentru desfășurarea activității noastre, spre exemplu: transport comenzi, procesare plați online, trimitere emailuri sau mentenanța website.

Nu vom transmite niciodată datele tale personale altor terți în scopuri de marketing.

Care sunt drepturile tale cu privire la datele personale?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata la adresa de e-mail: artstip@yahoo.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției.
Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va  rugam sa ne informați cât mai curând posibil.

Te asiguram ca respectam drepturile tale cu privire la protecția datelor personale:

  • dreptul sa soliciti o copie a datelor tale personale pe care le deținem
  • dreptul la corectarea sau completarea datelor, dacă observi ca sunt eronate sau incomplete
  • dreptul la întreruperea utilizării datelor tale personale
  • dreptul la transferarea (portarea) datelor tale personale
  • dreptul la ștergerea datelor personale

Observatie:

*orice persoana  are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevazute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de politie, justiție, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Link-uri externe

Pe website-ul www.artstip.com pot fi puse la dispoziția publicului spoturi sau bannere publicitare care în fapt va vor conduce spre alte pagini web aparținând unor terțe persoane fizice sau juridice. Informațiile de orice fel, incluzând informațiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC ARTSTIP SRL și acesta nu poate fi făcut responsabil pentru orice utilizare a acestora în orice mod.

Limitarea raspunderii SC ARTSTIP SRL

Utilizarea oricărui nume de marca înregistrata este realizata doar în scopul analizei și nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Toata informația prezentata pe site-ul www.artstip.com este furnizata fără nici un fel de garanție, expresa sau sugerata, incluzând fără a se limita la, garanțiile de vânzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale.

Informațiile prezente pe acest site pot conține erori de ordin tehnic sau de tastare, astfel încât SC ARTSTIP SRL nu garantează exactitatea informațiilor cuprinse pe site.

SC ARTSTIP SRL nu va fi răspunzătoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informației de pe site sau pentru erorile de conținut care pot genera orice fel de pierderi.

Informațiile de pe acest site pot fi reproduse în scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fără permisiunea SC ARTSTIP SRL decât cu permisiunea scrisa prealabila.

Dispute și conflicte

Este interzis conform legii încercările de frauda asupra site-ului www.artstip.com. Orice abuz va fi raportat autorităților competente.

In conformitate cu O.G. 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Este necesar ca produsul în cauza sa nu fie folosit și sa se afle în aceiași stare ca atunci când a fost primit. Este necesar ca ambalajul și eventualele manuale și documentații care însoțesc produsul sa fie intacte.

SC ARTSTIP SRL nu răspunde de eventualele defecțiuni/deficiente ale produselor cumpărate prin comanda pe site. Produsele, atunci când este cazul, vor fi însoțite de certificatul de conformitate emis pentru acestea.

In cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, societatea ARTSTIP SRL își aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.

Vizitarea sau cumpărarea produselor  oferite de acest site presupune citirea și acordul prealabil privind acești Termeni și Condiții.